das-ota.gr


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΤΟΥ ΜΑΗ στις 10:00 π.μ. στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΟΤΕ) ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ»

24/05/2021
12:40

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

 

 

Συναδέλφισσα/φε

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ σου σε καλεί να πάρεις μέρος στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για να κουβεντιάσουμε και να οργανώσουμε το αγώνα για την απεργία στις 3 του Ιούνη.

Η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της προσπαθούν να μας πείσουν με φαιδρότητες ότι νομοσχέδιο είναι πολύ καλό και ότι δεν αφορά το δημόσιο τομέα αλλά τον ιδιωτικό. Λένε ψέματα. Η διευθέτηση του χρόνου εργασίας καταρχήν στους δήμους έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια μέσα από τα σπαστά ωράρια. Σήμερα μέσα από τη τηλεργασία η κυβέρνηση παρέα με τους δημάρχους πάνε να σπάσουν το 8ώρο, να δουλεύουμε όσες ώρες θέλουν και όποτε θέλουν. Δεν μένουν μόνο εκεί. Επιφέρουν χτύπημα στις συνδικαλιστικές ελευθερίες, στο δικαίωμα των εργαζομένων να συζητούν συλλογικά και να αποφασίζουν, μέσα από τις γενικές τους συνελεύσεις των σωματείων τους. Ήδη ο περιφερειάρχης Αττικής λειτουργώντας ως λαγός της κυβέρνησης ανακοίνωσε την ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 15 του Ιούνη για τις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων.

Βάζουν και πρόσθετες δυσκολίες στην κήρυξη της στάσης και της απεργίας.

Αποτελεί συνέχεια της αντεργατική πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!! 

Η προπαγάνδα τους δεν είναι αρκετή για να μας πείσουν, δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια για το νομοσχέδιο. Είναι γεγονός ότι όλοι τους μας θέλουν να είμαστε ευέλικτοι, διαθέσιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Παράλληλα, τους ενοχλεί ο οργανωμένος αγώνας για αυτό και μας θέλουν αδύναμους μακριά από τα σωματεία και τα συνδικάτα, ώστε να μην διεκδικούμε να μην παλεύουμε για μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!! 

Απέναντι στον εργασιακό μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν κυβέρνηση, δήμαρχοι και περιφερειάρχης αντιτάσσουμε το δικό μας σχέδιο.

Απαιτούμε τώρα αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, μείωση του εργάσιμου χρόνου, 7ώρο – 5νθήμερο - 35ώρο, κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας με ταυτόχρονη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό είναι εφικτό. Σήμερα με την τεράστια αύξηση της τεχνολογίας είναι εφικτό να έχουμε μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα και με μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Για να κατοχυρωθεί το 8ώρο έχουν χυθεί ποταμοί αίματος από τις προηγούμενες γενιές, δεν θα τους το αφήσουμε να μας γυρίσουν 100 χρόνια πίσω.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ!!

Γνωρίζουν καλά ότι χωρίς εμάς κανένα αμαξοστάσιο, καμιά διοικητική υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργήσει. Χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά. Εμείς μπορούμε να δουλέψουμε χωρίς αυτούς, αυτοί χωρίς εμάς δεν μπορούν.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στους δήμους και τη περιφέρεια να πάρουν μαζικά μέρος στην Γενική Συνέλευση, για να συζητήσουμε πως θα βάλουμε περισσότερο κόσμο στη πάλη, για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΤΟΥ ΜΑΗ στις 10:00 π.μ. στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΟΤΕ) ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ»

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

PDF

Σχολιάστε το άρθρο

  • Σιγουρευτείτε ότι συμπληρώσατε όλα τα πεδία με αστερίσκο (*).
    HTML κώδικας, δεν επιτρέπεται.
Αναζήτηση